vertrouw op je kracht

zee met ondergaande zon.

Aurareading


Ieder mens heeft behalve een fysiek lichaam ook een aura. De aura kun je zien als een energieveld om iemand heen. In dit energieveld is veel informatie over de persoon opgeslagen. Bij een aurareading wordt deze energie gelezen. Vragen die aan de hand hiervan gesteld kunnen worden zijn onder andere:


Een aurareading is een effectieve manier om binnen korte tijd veel inzicht te krijgen in uzelf en hoe u op dit moment in het leven staat. Mocht u iemand kennen met een vraag waarbij een aurareading zou kunnen helpen, dan dient deze persoon zelf contact op te nemen.

Mogelijkheden


Het is zowel mogelijk een algemene aurareading als een aurareading aan de hand van een specifieke vraag te krijgen. Een algemene aurareading is aan te raden als u nog nooit een aurareading heeft gehad of behoefte heeft aan een globaal beeld van uw leven op dit moment. Deze reading duurt 2 uur. Hierbij wordt naar een aantal facetten van uw leven gekeken. Als u een specifieke vraag heeft is een aurareading van 2 uur aan te raden. In deze reading wordt uitgebreid gekeken naar uw vraag. Het is ook mogelijk te kiezen voor een aurareading van 1 uur maar daarin wordt uiteraard minder diepgaand op uw vraag ingegaan.

Particulier


Bij een aurareading kunt u kiezen voor een ontmoeting. Deze vindt plaats in mijn praktijkruimte in Amsterdam of in geval van ziekte of fysieke onmogelijkheid bij u thuis. U kunt ook kiezen voor een reading op afstand via Skype. Kiest u voor deze laatste optie dan dient u minimaal 24 uur van te voren per mail een foto te hebben opgestuurd. Op deze foto moeten u gezicht en ogen goed zichtbaar zijn, zoals op een pasfoto.

Bedrijf


Bij een aurareading kunt u kiezen voor een ontmoeting in mijn praktijkruimte in Amsterdam. Daarnaast is het mogelijk om een afspraak te maken op het bedrijf zelf. U kunt ook kiezen voor een reading op afstand via Skype. Kiest u voor deze laatste optie dan dient u minimaal 24 uur van te voren per mail een foto te hebben opgestuurd. Op deze foto moeten uw gezicht en ogen goed zichtbaar zijn, zoals op een pasfoto.

Indien u wenst dat een van u werknemers een reading krijgt, kan dit alleen als de persoon daar zelf toestemming voor geeft. Voor die persoon zijn alle, in de alinea hierboven vermelde, mogelijkheden beschikbaar. De informatie die in deze reading naar voren komt is uitsluitend voor de werknemer zelf bestemd.

Tevens is het mogelijk voor een organisatiereading te kiezen. Bij deze mogelijkheid wordt de organisatie van het bedrijf als geheel bekeken of een door u gespecificeerd aspect hiervan.
Caroline van Menk © 2009-2019