vertrouw op je kracht

zee met ondergaande zon

Pranic Healing


Pranic Healing is een methode van healing die gebruik maakt van levensenergie. Het is toe te passen op zowel fysieke als psychische klachten. De grondlegger van de Pranic Healing is Master Choa Kok Sui, een Chinees-Filipijnse wetenschapper. Hij heeft ruim 20 jaar onderzoek gedaan om de methode zo effectief en toepasbaar mogelijk te maken.

Bij Pranic Healing wordt uw energieveld gereinigd van zieke en verbruikte energie. Vervolgens wordt er schone levensenergie toegevoegd. Dit proces van reinigen en opladen vergroot het zelfherstellend vermogen van uw lichaam. Dit kan leiden tot meer rust en vitaliteit. Pranic Healing is niet bedoeld als vervanging voor reguliere geneeskunde, maar kan hier wel een aanvulling op zijn.

Mogelijkheden


Het is zowel mogelijk een afspraak te maken voor een eenmalige behandeling als voor een traject welke varieërt in duur en frequentie van behandeling. Dit wordt aan de hand van uw klachten en de ernst daarvan in overleg met u besloten. U bent ten alle tijden vrij een traject te beïndigen als u dat wenst.

Particulier


Bij Pranic Healing kunt u kiezen voor een ontmoeting. Deze vindt plaats in mijn praktijkruimte in Amsterdam of in geval van ziekte of fysieke onmogelijkheid bij u thuis. U kunt ook kiezen voor een Pranic Healing sessie op afstand. Mocht er nog geen ontmoeting hebben plaatsgevonden dan zal de eerste sessie via Skype plaatsvinden. Daaropvolgende afstandsbehandelingen worden desgewenst van te voren ingepland en op de afgesproken tijden uitgevoerd. Het is daarbij niet altijd nodig contact te hebben. Mocht u merken dat de klachten aanhouden of heeft u behoefte om te bespreken hoe het met u gaat dan bent u welkom een nieuwe afspraak te maken.

Bedrijf


Bij Pranic Healing kunt u kiezen voor een ontmoeting in mijn praktijkruimte in Amsterdam. Daarnaast is het mogelijk om een afspraak te maken op het bedrijf zelf. U kunt ook kiezen voor een Pranic Healing sessie op afstand. Mocht er nog geen ontmoeting hebben plaatsgevonden dan zal de eerste sessie via Skype plaatsvinden. Daaropvolgende afstandsbehandelingen worden desgewenst van te voren ingepland en op de afgesproken tijden uitgevoerd. Het is daarbij niet altijd nodig contact te hebben. Mocht u merken dat de klachten aanhouden of heeft u behoefte om te bespreken hoe het met u gaat dan bent u welkom een nieuwe afspraak te maken.
Caroline van Menk © 2009-2019