vertrouw op je kracht

zee met ondergaande zon

Coaching


Coaching is een ideale vorm van werken voor mensen die ondersteuning, aanmoediging en/of helderheid voor zichzelf zoeken. Thema's die hierbij naar voren kunnen komen zijn onder andere:


Pyschiatrische stoornissen (waaronder ook persoonlijkheidsstoornissen) of zware psycho-sociale problematiek zijn hierbij geen geschikte werkvelden

In mijn werk als coach ben ik van mening dat mensen in wezen hun eigen antwoorden weten. Als coach is het de bedoeling dat ik u daarmee weer in contact laat komen, meer inzicht laat krijgen in uw situatie en in hetgeen u daarbij kan helpen. Mijn voornaamste taak gedurende het gesprek is u te helpen helderheid te krijgen in wat u beweegt en waar u naar verlangt. Dit doe ik door middel van het stellen van vragen en goed luisteren.

Mogelijkheden


Indien gewenst werk ik met behulp van opdrachten die u tussen de sessies door kunt maken en/of uitvoeren. Deze opdrachten zullen altijd in samenspraak met u worden geformuleerd. Het kunnen zowel schrijfopdrachten, creatieve opdrachten als doe opdrachten zijn. De opdrachten dienen ter ondersteuning en om u te helpen sneller tot inzicht te komen. Deze opdrachten zijn als aanvulling bedoeld en zijn alleen van toepassing als u daar belangstelling voor heeft.

De coaching vindt in het algemeen 1 op 1 plaats. Mocht u de voorkeur hebben om met meerdere mensen naar een sessie te komen, dan is dit bespreekbaar.

Particulier


Bij coaching kunt u kiezen voor een ontmoeting. Deze vindt plaats in mijn praktijkruimte in Amsterdam of in geval van ziekte of fysieke onmogelijkheid bij u thuis. Een andere vorm betreft het maken van een wandeling door een park in Amsterdam. U kunt ook kiezen voor coaching op afstand via Skype

Bedrijf


Bij coaching kunt u kiezen voor een ontmoeting in mijn praktijkruimte in Amsterdam of voor het maken van een wandeling door een park in Amsterdam. Daarnaast is het mogelijk om een afspraak te maken op het bedrijf zelf. U kunt ook kiezen voor coaching op afstand via Skype.
Caroline van Menk © 2009-2019